Στην αποστολή του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Βόλο, επιστρέφει ο Ανρί Καμαρά.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος δεν ταξίδεψε με τους Περιστεριώτες στο Ηράκλειο, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος, που είχε υποπέσει το Σάββατο, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, παραδέχθηκε το λάθος του ενώπιον των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου, και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, στον Καμαρά θα επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή του Ατρόμητου συμπεριλήφθηκαν οι Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος και Αθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές θα αποσυρθούν το βράδυ της Δευτέρας (14/03) στο ξενοδοχείο, ενώ το πρωί της Τρίτης θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Βόλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης