Με στόχο τη νίκη, η οποία θα του δώσει εκ νέου το προβάδισμα στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ, θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος με δηλώσεις του για το τρίτο ματς της σειράς, ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του, προκειμένου η ομάδα του να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάμε σε ένα τρίτο παιχνίδι μετά από δύο αναμετρήσεις όπου οι δύο ομάδες είχαν απόλυτη ισορροπία. Και οι δύο διεκδικούμε με τις ίδιες πιθανότητες τη νίκη και για αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε πάση θυσία το πλεονέκτημα της έδρας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πάνω από όλα ψύχραιμοι και αποφασισμένοι, να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στη σειρά, το οποίο ειδικά σε αυτό το σημείο των αγώνων θα είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα έχουμε τη θερμή και σωστή, από κάθε άποψη, συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ», σχολίασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο άσος του ΠΑΟΚ, Ντιόντε Κρίστμας δήλωσε για το αυριανό ματς: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, γιατί είμαστε στο 1-1 και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το προβάδισμα. Μπορούσαμε να νικήσουμε στο γήπεδό τους, παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Υπήρχε και στο δικό τους γήπεδο μία καλή ατμόσφαιρα, αλλά πιστεύω ότι στο δικό μας γήπεδο ο κόσμος θα είναι αυτός που θα βοηθήσει σημαντικά για να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία τους μπορεί να είναι καταλυτική. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει και κερδίσουμε, τότε θα έχουμε ένα προβάδισμα που πολύ δύσκολα θα ανατραπεί. Θεωρώ ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι η υπομονή που πρέπει να έχουμε, κυρίως στις επιθέσεις. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνουμε είναι οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Πρέπει να υπάρξει υπομονή, να κυκλοφορήσει η μπάλα, να παίξουμε το τρανζίσιον και να μην πέσουμε στην παγίδα να κυνηγήσουμε το δικό τους παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Αμερικανός άσος είπε: «Περιμένω με αγωνία την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδό μας. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε φανατικό κοινό. Αν στο πρώτο παιχνίδι με 5.000 φιλάθλους μας στο γήπεδο υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα, προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Ειλικρινά, όλοι μας θέλουμε να δούμε 8.000 κόσμο στο γήπεδό μας, μία ατμόσφαιρα που πολλοί από μας δεν έχουμε δει κι αυτό είναι κάτι που θέλω να ζήσω.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης