Από νωρίς στα… βάσανα θα μπουν φέτος οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η «πράσινη» ΠΑΕ, η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του «τριφυλλιού», εν όψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο «ραντεβού» για τη νέα σεζόν, το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, δεν θα δώσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και ο Σεντρίκ Καντέ, καθώς έχουν εξασφαλίσει τετραήμερη επιπλέον άδεια.

Απαρτία προβλέπεται να υπάρξει στις 4 Ιουλίου, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Κιτσμπούχελ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η παραμονή των «πράσινων» επί αυστριακού εδάφους δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς η ομάδα θα επιστρέψει στις 18 Ιουλίου στην Αθήνα, καθώς πρώτος αγώνας της νέας σεζόν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει προγραμματιστεί για τις 26 ή 27 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία το «τριφύλλι» θα δώσει τρία φιλικά. Τα ονόματα των αντιπάλων και οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης