Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Σήμερα οι ένστολοι πραγματοποιούν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 17.30 το απόγευμα.

Χαρακτηριστικά  οι εκπρόσωποι ενστόλων δήλωσαν οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε τραγική κατάσταση και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως οι περικοπές θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία τους. Όπως τόνισαν ο κ. Μπούρας δεσμεύτηκε πως θα τους απαντήσει σήμερα για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης συνδικαλιστές αστυνομικοί ανήρτησαν στην είσοδο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ΓΑΔΑ πανό που αναγράφουν «όχι επιστροφή στις μαύρες μέρες», «οι δεσμεύσεις σας λησμονήθηκαν». Με ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων, με τίτλο «Προστατέψτε μας», οι συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών τους καλούν να καταψηφίσουν τις περικοπές στα μισθολόγιά τους.

«Δεν είμαστε προνομιούχοι κρατικοί υπάλληλοι. Εργαζόμαστε με ακατάστατα ωράρια σε Υπηρεσίες που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, συνήθως χωρίς τήρηση του ωραρίου εργασίας, χωρίς ουσιαστική αποζημίωση για τη νυχτερινή εργασία κ.λπ., και γι’ αυτό προβάλλουμε μια δίκαιη λύση με την ψήφιση ενός άλλου μισθολογίου που θα λαμβάνει πραγματικά υπόψη του τις ανάγκες των ενστόλων για μια αξιοπρεπή επαγγελματική πορεία και διαβίωση», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης