Είδατε πόσο διακριτικά φιλοξένησαν όλα τα μέσα ενημέρωσης την αποκάλυψη του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνον του Καρχιμάκη) για τη σύζυγο του κ. Αλογοσκούφη και την έμμεση σχέση με τα ακίνητα της Ντόϊτσε Τέλεκομ; Προσέξατε ότι σχεδόν κανείς δεν σχολίασε την αστεία δικαιολογία του υπουργού Οικονομίας ότι δεν το ήξερε;

Υπογραμμίσατε τη δήλωση ότι θα παραιτηθεί; Πρόκειται για ρατσισμό εναντίον των γυναικών ή για «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Γιατί να παραιτηθεί η γυναίκα από τη δουλειά της; Η πολιτική ευαισθησία και η πολιτική ευθύνη αφορά τους πολιτικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Συνεπώς, αν κάποιος δεν ήξερε και τώρα που έμαθε πρέπει να παραιτηθεί, αυτός είναι ο Αλογοσκούφης όχι η γυναίκα του. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε το υπονοούμενο ότι ο Αλογοσκούφης δεν γίνεται να παραιτηθεί. Κι αφού δεν γίνεται αυτό, πρέπει η κυβέρνηση να τον υπερασπιστεί και να κάνει ότι δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει. Το ίδιο και τα μέσα ενημέρωσης. Έχουν λογαριασμούς ανοιχτούς. Δεν μπορούν να τους κλείσουν.

Το επιμύθιο αφορά το ΠΑΣΟΚ: Τώρα είναι χρήσιμη μία σειρά επαφών με όλους τους εκδότες. Γιατί αν δεν υποστηρίξουν τα μέσα ενημέρωσης τέτοια θέματα… δεν γίνεται αντιπολίτευση. Με το να μοιράζει το ΠΑΣΟΚ προκηρύξεις κατά τις ακρίβειας στις λαϊκές αγορές σε όλες τις πρωτεύουσες νομών, δεν γίνεται δουλειά.

Πρέπει και τα μέσα ενημέρωσης να μη νοθεύουν την εικόνα. Να προβάλουν τη βίαιη αντίθεση του αγρότη Θανάση Κοκκινούλη στον άκρατο φιλελευθερισμό των Φώλια και Αλογοσκούφη. Να δημοσιοποιήσουν τις διαφωνίες των καραμανλικών βουλευτών απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μπλοκ που προσπαθεί να συσπειρώσει η Ντόρα. Και επιτέλους να πολιτικοποιήσουν την αντίθεση Σημίτη-Παπανδρέου, γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει μόνον τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου γι’ αυτή τη δουλειά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης