Ο Sebastien Loeb είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος οδηγός Ράλι. Με οκτώ παγκόσμια πρωταθλήματα στο ενεργητικό του και το ένατο προ των πυλών, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα. Εκτός του ότι εκνευριστικά τέλειος! Δεν είναι τυχαίο, ότι σε ένα αγώνα όπως το Ράλι Ακρόπολις, ο οποίος δεν είναι και από τους αγαπημένους του, καταφέρνει να κερδίσει για τρίτη φορά, με την πολύτιμη φυσικά συνεισφορά του συνοδηγού Daniel Elena.

Ο Loeb είχε και αρκετή τύχη λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Jari-Matti Latvala και την εγκατάλειψη του Petter Solberg. Αλλά είπαμε, η τύχη είναι με τους τολμηρούς. Ένας από αυτούς είναι και ο Mikko Hirvonen, o έτερος οδηγός της Citroen ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας το 1-2 για την γαλλική ομάδα. Ο Sebastien πήρε και τους τρεις έξτρα βαθμούς της Power Stage με τον Latvala να κερδίζει δύο και τον Hirvoven να παίρνει ένα βαθμό ως τρίτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Ράλι ήταν πολύ δύσκολο και μεγάλο. Την τελευταία μέρα (είχαμε τύχη) αλλά γενικά κάναμε ένα τέλειο αγώνα, πιέσαμε εκεί που έπρεπε, αποφύγαμε τα λάθη και προφυλάξαμε το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Συγχαρητήρια και στους Mikko, Petter και Jari Matti για τον πολύ καλό τους αγώνα», δήλωσε μετά το τέλος του Ακρόπολις ο Loeb.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης