Για το μεγάλο φινάλε του διπλού αγώνα του Extreme E που θα πραγματοποιηθεί στη Χιλή στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική ομάδα της ABT CUPRA XE επέλεξε τον πρωταθλητή Adrien Tambay ο οποίος θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Adrien Tambay και η Klara Andersson είναι έτοιμοι να δείξουν το ταλέντο τους στην Χιλή και να ολοκληρώσουν το στόχο της Cupra.

Adrien Tambay

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να οδηγώ για την ABT CUPRA XE στη Χιλή. Έχω πολλά να μάθω αφού αυτή θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αγώνες off road. Αλλά επειδή πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, ανυπομονώ να το κάνω. Η οικογένεια της ABT CUPRA XE με εμπιστεύεται, οπότε κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο  Adrien Tambay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες είναι στο DNA του Adrien Tambay. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες σε όλο τον κόσμο με διάφορα αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι κατά τη διάρκεια της πρώτης season του με την CUPRA,  αναδείχθηκε πρωταθλητής του FIA ETCR.

Klara Andersson

«Μετά την επιτυχία της τρίτης θέσης στο προηγούμενο Copper X στη Χιλή, ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει o Adrien  πίσω από το τιμόνι του CUPRA Tavascan XE. Η ενέργειά του και το αεικίνητο πνεύμα του θα μας βοηθήσουν να παλέψουμε για καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο Xavi Serra, Head CUPRA Racing.

O Tambay -στον πρώτο του διπλό αγώνα Extreme E- έχοντας στο πλευρό του την Klara Andersson, θα οδηγήσει το CUPRA Tavascan XE σε μία από τις πιο άνυδρες περιοχές του κόσμου. Μετά το διπλό βάθρο στο Island X Prix στη Σαρδηνία, η ABT CUPRA XE στοχεύει να πετύχει θετικά αποτελέσματα και στο Copper X Prix που θα γίνει στην περιοχή της Antofagasta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης