Η Kosmocar τοποθετεί υγραέριο σε Audi, VW και VW επαγγελματικά

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011, 15:52
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Η Kosmocar τοποθετεί υγραέριο σε Audi, VW και VW επαγγελματικά

Πριν από δύο μήνες η zougla.gr είχε κάνει γνωστό με σχετικό δημοσίευμα ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Audi και VW, ετοιμάζεται να εισβάλει στο χώρο της υγραεριοκίνησης. Πλέον με επίσημη ανακοίνωσή της, η εν λόγω εταιρεία κάνει γνωστή την λειτουργία της EconomyMotion - Gas Driving Solutions. Με την συνεργασία επιλεγμένων εξουσιοδοτημένων συνεργατών service, η υπηρεσία EconomyMotion προσφέρει στους κατόχους των αυτοκινήτων VW, Audi και Volkswagen επαγγελματικά οχήματα τη δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης που μειώνουν σημαντικά το κόστος χρήσης αλλά και τις εκπομπές ρύπων.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα συστήματα της προσφέρουν τα εξής πλεονεκτήματα:

· Ειδικά εξελιγμένα & αξιόπιστα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με ψεκασμό υγραερίου σε υγρή μορφή  της ολλανδικής εταιρείας Vialle, πλήρως συμβατά  και με κινητήρες τεχνολογίας TSI & TFSI. Τα συστήματα αυτά ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση υγραερίου σε σχέση με τα συστήματα ψεκασμού σε αέρια μορφή που κυκλοφορούν στην αγορά, διατηρώντας τις εργοστασιακές επιδόσεις.
· Ασφαλή τοποθέτηση στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service, οι οποίοι κατέχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας συνεργείου αερίων καυσίμων και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, από εξειδικευμένους τεχνίτες με τον κατάλληλο εξοπλισμό, εκπαιδευμένους ειδικά για τους κινητήρες VW και Audi.
· Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 100.000 χιλιόμετρα για την εγκατάσταση του συστήματος του υγραερίου.
· Εγγύηση των συνεργαζόμενων μερών του κινητήρα.
· Ευνοϊκά προγράμματα αποπληρωμής σε δόσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011, 15:52