Αυτό που αναζητούν όλοι όσοι θέλουν να καταγράφουν τις δραστηριότητές τους είναι μία κάμερα ανθεκτική, μικρή, ποιοτική, που να μη…. χαλάει. Από τότε που έκανε την εμφάνισή της η GoPro, τα χέρια πολλών «λύθηκαν», αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να καταγράφουν ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες τα πάντα με κορυφαία ποιότητα εικόνας. Το προϊόν αυτό το λάτρεψαν κυρίως αυτοί που ασχολούνται με τα extreme sports, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Από αγώνες, ράλι, enduro, καρτ, Jet Ski, Downhill, windsurfing και οτιδήποτε ο καθένας μπορεί να φανταστεί.

Τα τελευταία χρόνια, η εν λόγω κάμερα, που να σημειώσουμε ότι έχει μέγεθος όσο μία παλάμη, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και παρέχει τη δυνατότητα σε κάποιον να πραγματοποιήσει επαγγελματικά πλάνα. Πλέον ξεκίνησε η διάθεση της νέας γενιάς με την ονομασία «HD Hero 2», που θεωρείται ο… παράδεισος της τεχνολογίας συσσωρευμένος σε ένα τόσο μικρό κουτί. Ο καινούργιος επεξεργαστής διαθέτει διπλάσια δύναμη επεξεργασίας και αξιοποιεί πλήρως τον αισθητήρα των 11 megapixel, ο οποίος διπλασιάζει την ποιότητα της εικόνας των φωτογραφιών, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, διαθέτει επανασχεδιασμένο φακό, έτσι ώστε να μπορεί η συσκευή να αναδείξει πλήρως τα πλεονεκτήματα του καινούργιου επεξεργαστή εικόνας. Το αποτέλεσμα είναι ένας γυάλινος φακός δύο φορές πιο «κοφτερός» από το προηγούμενο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιντομίες

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες καινοτομίες της κάμερας είναι το Wi-Fi ready. Με αυτό το νέο σύστημα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται πολλαπλό αριθμό καμερών GoPro μέσω των Wi-Fi remote, smartphones, tablets και Η/Υ και επιπροσθέτως επιτρέπεται η ζωντανή μετάδοση από οπουδήποτε υπάρχει ένα δίκτυο Wi-Fi. Επιπλέον, άλλες καινοτομίες είναι η καταγραφή βίντεο με 3 διαφορετικές γωνίες λήψης (170ο, 127ο και 90ο) και 3 διαφορετικές ταχύτητες λήψης (30, 60, 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο).

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα GoPro μπορείτε να πάρετε καλώντας στο τηλέφωνο 210 8226211 ή πατώντας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Παρακολουθήστε video που έχουν τραβηχτεί με κάμερα GoPro

Πάνω σε Jet Ski

Πάνω σε ATV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης