Τελικά φαίνεται ότι δεν θα ισχύσουν οι ίδιοι κανονισμοί στην F1 όπως εξήγγειλαν FIA και FOTA. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους νέους κανονισμούς που αναμένεται να εφαρμοστεί είναι η κατάργηση των ανεφοδιασμών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι ομάδες θέλουν να απαγορεύσουν τους ανεφοδιασμούς καθώς το κόστος τους είναι μεγάλο σε κάθε αγώνα. Ωστόσο μια τέτοια απόφαση είναι πιθανό να επαναφέρει τις κουβέρτες που ζέσταιναν τα ελαστικά – είχαν καταργηθεί- για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στις εκκινήσεις των αγώνων, εξαιτίας των κρύων ελαστικών και των υπερφορτωμένων με καύσιμο μονοθεσίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως δεν είναι λίγες οι ομάδες που δεν θέλουν να θυμούνται το 2009 και έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους για την εξέλιξη των μονοθεσίων τους για το πρωτάθλημα 2010. Μια από αυτές είναι η Ferrari. Ο ίδιος ο «αρχηγός» της ιταλικής ομάδας ο Luca Di Montezemolo δήλωσε ότι οι «κόκκινοι» ήδη κοιτάνε το 2010.

Από εκεί και πέρα ακούγεται ότι ο Ron Denis – που αποχώρησε φέτος πριν καλά, καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα- θα επανέλθει στo προσκήνιο της F1 μιας και ο «άσπονδος φίλος» του Max Mosley θα αποχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης