Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ίσως, η πιο σημαντική και γκλάμουρους σε διεθνές επίπεδο, άνοιξε τις πύλες της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Βρισκόμαστε στην ελβετική πόλη, καλεσμένοι της Mercedes-Benz και καταγράφουμε οτιδήποτε συμβαίνει.

Επτά παγκόσμιες πρεμιέρες!
Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων βρίσκονται εδώ, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα και τις προτάσεις τους. Ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα διαθέτει η φημισμένη γερμανική φίρμα, η οποία συγκεντρώνει Πενήντα χρόνια… AMG και ο Θεός ας βάλει το χέρι τουκάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων. Σήμερα, η Mercedes έκανε επτά παγκόσμιες πρεμιέρες, από την καινούργια E-Class Cabriolet έως την G 650 Landaulet και φυσικά την υπέροχη AMG GT concept.

Το τελευταίο μοντέλο παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Daimler AG, Dieter Zetsche. O επικεφαλής του ομίλου έκανε λόγο για ένα σπουδαίο  τετράτροχο, τόσο από πλευράς σχεδίασης, τεχνολογιών και επιδόσεων. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της Mercedes-AMG.

Απ’ όλα τα καλά…
Φυσικά, από το stand της μάρκας δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα μοντέλα της γκάμας, από την A-Class έως την G, την οικογένεια της AMG με προεξέχοντα την επιβλητική GT R με το έντονο πράσινο χρώμα,  τα ηλεκτρικά οχήματα και το μονοθέσιο των πρωταθλητών της F1.

Οι παγκόσμιες πρεμιέρες της Mercedes

E-Class Cabriolet
AMG GT Concept
AMG E 63 S Estate
AMG GT C Roadster Edition 50
AMG C 63 S Cabriolet Ocean Blue Edition
AMG C 43 Coupe Night Edition
Maybach G 650 Landaulet

Παραμείνατε συνδεδεμένοι στο zougla.gr. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Mercedes πατήστε ΕΔΩ