Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1, Sebastian Vettel, φαίνεται πως απολαμβάνει τη νέα Ο 4λιτρος κινητήρας V8 της DBX αποδίδει 547 ίππους.του περιπέτεια στη F1 με την ομάδα της Aston Martin. Η έλευση του Vettel στην εταιρεία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, καθώς οι πωλήσεις της DBX δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα το 2020.

Ο Vettel μαζί με την Aston Martin θέλουν να πουσάρουν ξανά τις πωλήσεις του πρώτου SUV της εταιρείας δημιουργώντας ακόμα ένα όμορφο βίντεο. Εκεί παρουσιάζεται ο πιλότος της F1 να οδηγεί στο χιόνι την DBX των 547 ίππων και να τονίζει το νέο ξεκίνημα τόσο στην καριέρα του όσο και σε εκείνο της Aston Martin.

Η Aston Martin συνεργάζεται με τη Mercedes, με τους Γερμανούς να έχουν πάρει το 20% της εταιρείας

Η Aston Martin έχει ξεκινήσει τη στροφή της προς τα ηλεκτρικά μοντέλα και μέχρι το 2030 αναμένεται να Το 2025 αναμένεται το πρώτο ηλεκτρικό DBX.έχει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της. Η έλευση του Καναδού δισεκατομμυριούχου Lawrence Stroll με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων στην εταιρεία και η σημαντική πλέον εμπλοκή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 δείχνουν σοβαρές κινήσεις οι οποίες θα φέρουν τη βρετανική φίρμα στη νέα εποχή.

Απολαύστε τον Sebastian Vettel στο τιμόνι της DBX:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν άργησε η έκδοση F1 της Aston Martin Vantage

Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας της Formula 1 στα χέρια της Aston Martin

To 90% των Aston Martin θα είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2030