Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aston Martin δέχτηκε την πρόκληση της Formula 1 και παρουσίασε, εκτός από την ομάδα της, τα νέα Οδηγοί της ομάδας F1 είναι οι Vettel και Strollεπίσημα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος για το 2021. Η επιστροφή της θρυλικής φίρμας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 φέτος θα συνδυαστεί με δύο ειδικά σχεδιασμένα αυτοκίνητα τα οποία θα αναλάβουν το ρόλο του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και του Ιατρικού Αυτοκινήτου, μαζί φυσικά με τα υπάρχοντα οχήματα της Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Aston Martin Vantage έχει δεχτεί τη φροντίδα των μηχανικών στο εργοστάσιο του Gaydon

Ο Maylander θα παραμείνει ο οδηγός του Αυτοκινήτου Ασφαλείας

Το ρόλο του Αυτοκινήτου Ασφαλείας θα πάρει μια Aston Martin Vantage η οποία θα έχει τον έλεγχο τουΠάνω από 15.000Km δοκιμών έχουν τα δύο Aston Martin στο Silverstone ρυθμού του αγώνα όταν κάτι συμβαίνει στην πίστα (κίτρινη σημαία). Το αυτοκίνητο θα έχει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλαγές στο πλαίσιο, ενώ η απόδοσή του θα ανέβει στους 535 ίππους από τον 4λιτρο V8 κινητήρα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε όλα τα συστήματα ασφάλειας και επικοινωνίας με τον Αλητάρχη του αγώνα, ενώ οδηγός φυσικά θα είναι ο Bernd Maylander.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Ιατρικού Αυτοκινήτου, η Aston Martin δημιούργησε μια ειδική DBX, το γνωστό πλέον SUV της φίρμας. Οδηγός θα είναι ο Alan van der Merwe ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον γιατρό Ian Roberts ο οποίος είναι υπεύθυνος συντονισμού τω ιατρικών θεμάτων της Formula 1. Και εδώ ο κινητήρας είναι ο 4λιτρος V8 με απόδοση 550 ίππους, επιτάχυνση 0-100Km/h σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 290 Km/h. To DBX θα είναι εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό άμεσης ανάγκης, πυροσβεστήρες και εξοπλισμό σε περίπτωση εγκαυμάτων.

Η DBX θα είναι εξοπλισμένη με όλο τον ιατρικό υλικό για άμεση επέμβαση σε κάθε σημείο της πίστας

Στις δοκιμές του Μπαχρέιν θα δούμε πρώτη φορά τα δύο αυτοκίνητα

Τα δυο αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στις δοκιμές του Μπαχρέιν οι οποίες αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι η Aston Martin έχει πλέον στενή συνεργασία με τη Mercedes η οποία έχει επενδύσει στο βρετανικό εργοστάσιο και αναμένεται να αυξήσει τη μετοχή της κατά 20% μέσα στη χρονιά.

Ας δούμε την παρουσίαση της ομάδας Aston Martin με οδηγούς τους Sebastian Vettel και Lance Stroll

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Πορτογαλία μπήκε στο πρόγραμμα της Formula 1

Το νέο μονοθέσιο του Fernando Alonso

Νέες αλλαγές στη Scuderia Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης