Μια νέα εφαρμογή που προσφέρεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ενημερώνονται άμεσα και γρήγορα για όλα τα θέματα που αφορούν τη μάρκα και το αυτοκίνητό τους, σχεδίασε η Peugeot.

H εφαρμογή ονομάζεται myPeugeot και είναι διαθέσιμη σε συσκευές (smartphone, tablet), με λειτουργικό IOS και Android. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει, είναι να κατεβάσει την εφαρμογή και να εισάγει το πλαίσιο του οχήματός του.

Άμεσα, έχει πρόσβαση σε μια σειρά από πληροφορίες, όπως όλα τα νέα για τη γκάμα μοντέλων, φωτογραφίες-βίντεο, τεχνολογικές εξελίξεις και εμπορικά προγράμματα σε ισχύ, τις υπηρεσίες που προσφέρει η Peugeot ειδικά για το αυτοκίνητο του (προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές), τις προσφορές που ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο επισκευαστών και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά/αξεσουάρ. 

Επίσης, χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου, υπενθυμίσεις για εργασίες που αφορούν το όχημα, ΚΤΕΟ και ΚΕΚ, καθώς και αναζήτηση του επίσημου δικτύου διανομέων Peugeot με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια και πλοήγηση στα σημεία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος