Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εάν υπάρχει κάποιο ρεκόρ για δύο κλήσεις με την λιγότερη χρονική διαφορά μεταξύ τους, τότε αυτός ο οδηγός στο Las Vegas, μόλις το «έσπασε».

Ο ιδιοκτήτης μίας Chevrolet Camaro SS είχε όρεξη για… γκάζια εντός της πόλης τους Las Vegas και το πλήρωσες εις διπλούν. Αρχικά τον σταμάτησε ο αστυνομικός Alexander Cuevas την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 8:22 μ.μ. στη Lake Mead Boulevard καθώς οδηγούσε με ταχύτητα 117χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο τα 56χλμ./ώρα. 

Σε λιγότερο από δύο λεπτά ο οδηγός δεν πτοήθηκε στιγμή και συνέχισε να τρέχει, με έναν δεύτερο αστυνομικό να τον σταματάει εκ νέου για υπερβολική ταχύτητα. Μάλιστα αυτή τη φορά πήγαινε με 170χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο ταχύτητας ξανά τα 56χλμ./ώρα. Αντί να θορυβηθεί και να συνετιστεί από την πρώτη κλήση, αντιθέτως πάτησε παραπάνω γκάζι.

Στην δεύτερη περίπτωση όμως συνελήφθη με την κατηγορία της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης ενώ η Camaro ρυμουλκήθηκε από τις αρχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Chevrolet Camaro SS τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 6,2 λίτρων που αποδίδει 455 ίππους και 617 Nm ροπής. Μπορεί να μην είναι το ταχύτερο ή το πιο ισχυρό muscle car στην αγορά, αλλά προσφέρει αρκετό γκάζι το οποίο καλό είναι οι ιδιοκτήτες του να χαίρονται εντός κάποιας πίστας και όχι σε στενά πολυσύχναστων περιοχών.