Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. θέτει σε ισχύ νέα μεγάλη προωθητική ενέργεια γύρω από το B-SUV της SEAT, το γνωστό Arona. Ένα SUV πόλης το οποίο πλέον ξεκινά από 18.990 ευρώ.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται μειώσεις τιμών έως και 1.000€ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, κάνοντας άκρως value for money την πρόταση της SEAT στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αυτή κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SEAT Arona συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services  με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα €211/μήνα.

Να θυμίσουμε πως το SEAT Arona είναι διαθέσιμο με 3 επιλογές turbo κινητήρων. Με 1.000άρη TSI 95 ίππων, με τον ίδιου κυβισμό κινητήρα αλλά απόδοση 115 ίππων και με την κορυφαία επιλογή TSI 1.5 των 150 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το SEAT Ibiza με όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990€.

Και στο Ibiza, ισχύουν οι ίδιες επιλογές κινητήρων με το Arona, κάνοντας το οικονομικό, σβέλτο και σίγουρα fun to drive.

Τα παραπάνω προωθητικά προγράμματα και για τα δύο μοντέλα της SEAT στη δημοφιλή κατηγορία Β, εξασφαλίζουν μια άκρως ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή τους για τον υποψήφιο αγοραστή.

Δείτε εδώ τον πλήρη τιμοκατάλογο της εταιρίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης