Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας καβγάς στο δρόμο, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα γιατί ξεκάθαρα κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος. Όλοι εκνευριζόμαστε στο τιμόνι, όλοι μπορούμε να βιαζόμαστε, αλλά οφείλουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι να μην αφήνουμε το συναίσθημα να μας παρασύρει και να βάζουμε μπροστά τη λογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα βίντεο από την Κολομβία έρχεται να αποδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να “πουλάς” τσαμπουκά στο δρόμο, γιατί πολύ απλά δεν ξέρει ποιον έχεις απέναντι σου.

Στα πλάνα βλέπουμε έναν αναβάτη μηχανής, να έχει σταματήσει το όχημα του μπροστά από ένα μικρό Ι.Χ. και να το χτυπάει έξαλλος. Ανάμεσα σε δεκάδες κόρνες που ηχούν, μιας και έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα, από το μικρό αυτοκίνητο βγαίνουν δύο πραγματικοί δίμετροι γίγαντες. Αμέσως μόλις τους αντίκρισε ο αναβάτης κατάλαβε το λάθος του και προσπάθησε να πάρει αποστάσεις. Ο ένας από τους δύο ψηλούς πήγε και χτύπαγε τη μηχανή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκείνος χτυπούσε λίγο πριν το αμάξι, ενώ ο δεύτερος τον έπιασε όπως πιάνουμε ένα παιδάκι. Κανένας δεν χτύπησε, όμως και οι δύο θεόρατοι τύποι πέρασαν το μήνυμα τους με τον καλύτερο και πιο χιουμοριστικό τρόπο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί αναγνώστες στο διαδίκτυο τόνισαν πως ίσως να είναι σκηνοθετημένο το συμβάν, όμως η αήθεια είναι πως έφτασε μέχρι τα δελτία ειδήσεων της Κολομβίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης