O Γερμανός οδηγός της Ferrari, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο φετινό Race of Champions, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Λονδίνο, στις 20-21 Νοεμβρίου.

Από το 2007, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στην F1, ο Sebastian Vettel έχει λάβει μέρος έξι φορές στην εκδήλωση, έχοντας ως team-mate τον Michael Schumacher. Στον περσινό αγώνα απείχε για προσωπικούς λόγους, ενώ το 2012 το event ακυρώθηκε.

Στα έξι χρόνια παρουσίας, το δίδυμο Vettel-Schumacher κέρδισε ισάριθμες φορές για λογαριασμό της Γερμανίας. Φέτος όμως, ο Seb δεν θα έχει δίπλα του τον Michael, καθώς παραμένει καθηλωμένος λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη κάνοντας σκι. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο συνοδηγός του, αλλά επιβεβαιώθηκαν ορισμένοι αντίπαλοι του, όπως οι David Coulthard, Petter Solberg και Tom Kristensen.

«Θα αγωνιστώ ξανά στο Race of Champions και ανυπομονώ. Πιστεύω πως θα είναι συναρπαστικός αγώνας, καθώς διεξάγεται στο στάδιο που έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012. Δεν θα έχω τον Michael για team-mate μου αυτή τη φορά, αλλά θα προσπαθήσω ώστε να φέρω τον τίτλο πίσω στη Γερμανία.», τόνισε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος