Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Είναι με διαφορά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται και στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στα κορυφαία τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά όμως δεν θα ασχοληθούμε με τις επιδόσεις του στα γήπεδα, αλλά με το απίθανο αυτοκίνητο το οποίο έχει στο γκαράζ του και με το οποίο επέλεξε να κάνει τα ψώνια του. Ένα τόσο εντυπωσιακό σύνολο που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες άλλα supercars που κάνουν παρέλαση στο Μονακό.

Πιο συγκεκριμένα, τις ημέρες που λάμβανε χώρα το F1 Grand Prix του Μονακό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εθεάθη να κυκλοφορεί με ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, κυκλοφόρησε την προσωπική του Aston Martin V12 Speedster στους διάσημους δρόμους του Μονακό και δεν πέρασε απαρατήρητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα κορυφαίο μοντέλο το οποίο αποδίδει 700 ίππους και 752 Nm ροπής. Φυσικά διαθέτει 8άρι αυτόματο κιβώτιο με την ισχύ να πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Το σύνολο ζυγίζει 1.800 κιλά, κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και μόλις 88 μονάδες του θα περάσουν τη γραμμή παραγωγής.

Η τιμή του είναι στα 880.000 ευρώ, ένα ποσό μπορεί να είναι απλησίαστο για τους περισσότερους από εμάς, δεν είναι όμως για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα του οποίου το net worth αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης