Ο «θησαυρός» της Renault στο Παρίσι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, 10:58
Ο «θησαυρός» της Renault στο Παρίσι

Μία εκπληκτική εμπειρία έζησαν ορισμένοι τυχεροί κάτοικοι της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς ήρθαν σε επαφή με ορισμένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητιστικής σκηνής.

Με αφορμή τα 120 χρόνια ιστορίας της, η Renault συνεργάστηκε με την πλατφόρμα ΤΑΧΙ, Marcel Cab, κάνοντας ένα ιδιαίτερο δώρο στους χρήστες του Παρισιού. Για μία ολόκληρη ημέρα, μερικοί πελάτες, οι οποίοι επιλέχθηκαν τυχαία, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τη μετακίνηση τους με ένα από τα επτά ιστορικά οχήματα της φίρμας που ήταν διαθέσιμα για αυτόν τον σκοπό.

Η λίστα περιλάμβανε μοντέλα όπως το 4CV, το Project 900, το Renault 12, αλλά και το νεότερο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο όχημα αυτόνομης οδήγησης Symbioz. Φυσικά, από αυτήν την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει το Renault AG, το οποίο χάρη στη δράση του στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έμεινε στην ιστορία ως το ΤΑΧΙ de la Marne.

Όλη η ενέργεια της Renault καταγράφηκε από κρυφές κάμερες, με τους έκπληκτους επιβάτες να απολαμβάνουν δεόντως την «κούρσα» με τα υπέροχα και σπάνια τετράτροχα. Ίσως να άργησαν λίγο παραπάνω να φτάσουν στον προορισμό τους, όμως δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτήν την ημέρα.Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Renault


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, 10:58