Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Honda είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον πλανήτη. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να έχει από τα πιο φανατικά κοινά, καταφέρνοντας από την μία να συνδυάσει το όνομα της με την αξιοπιστία και από την άλλη να προσφέρει αυτοκίνητα με χαρακτήρα και μοναδικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κοινό λοιπόν που την υποστηρίζει σθεναρά, εκτός από τις βέρες που είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο, έρχεται να προστεθεί και το νέο ρολόι από την Casio, με θέμα τα Type-R μοντέλα.

Οι βέρες, για όσους θέλουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του VTEC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Japans U-Treasure κατασκευάζει βέρες γάμου οι οποίες είναι κατασκευασμένες από πλατίνα και εξωτερικά μοιάζουν με τυπικά ασημένια γαμήλια δαχτυλίδια. Στο εσωτερικό τους όμως μπορεί να χαρακτεί οποιοδήποτε από τα 12 λογότυπα τα οποία έχει δώσει την έγκριση της η Honda, για να σας βοηθήσουν να θυμάστε την αγάπη που πραγματικά έφερε εσάς και τον αγαπημένο σας VTEC μαζί. Θέλετε να αναγράφεται το «H», η λέξη «VTEC» ή μήπως «Type R»; Όλα είναι δυνατά εάν έχετε 850 ευρώ  διαθέσιμα και πραγματική αγάπη για την Honda. Εκτός από τα λογότυπα της Honda, μπορείτε να χαράξετε ακόμα 8 χαρακτήρες.

Ρολόι από την Casio με έμπνευση και στοιχεία από τα Type-R μοντέλα

Το νέο ρολόι από την Edifice της Casio είναι «βγαλμένο» από τα Type-R μοντέλα της εταιρίας. Αρχικά ο εξωτερικός δακτύλιος του καντράν του ρολογιού είναι βαμμένος στο κλασικό λευκό χρώμα των Type-R μοντέλων, Championship White. Το λουράκι είναι δερμάτινο, έχοντας όλους τους κωδικούς των Civic, Integra και NSX Type R χαραγμένους στο πλάι, ενώ στη μέσα πλευρά υπάρχει αλκαντάρα με κόκκινες ραφές.

Το περίβλημα με τη σειρά του είναι φτιαγμένο από carbon ενώ το καντράν διαθέτει κόκκινο λογότυπο της Honda, ενώ αρκετά είναι και τα Type-R λογότυπα. Η τιμή για το ρολόι είναι στα 350 ευρώ περίπου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης