Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε αναζήτηση συμμάχων για τον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, πρόσφατα συναντήθηκε με τον αρχηγό της Βόρειας Κορέας. Ο πάντα εκκεντρικός Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, οι μέθοδοι του οποίου έχουν χαθεί ανάμεσα στην αλήθεια και τους μύθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την 10ήμερη παραμονή του στη Ρωσία, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πραγματοποιούσε τις μεταφορές του με μία ιδιαίτερη αυτοκινητοπομπή η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κυκλοφορούσε με την προσωπική του Maybach 62, την οποία συνόδευε ένας στόλος από 4 μίνι βαν Hyundai Staria, που έμοιαζαν αρκετά απειλητικά με το μαύρο εξωτερικό τους, τα τζάμια προστασίας και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Την αντισυμβατική ομάδα ακολουθούσαν μερικές ακόμα Mercedes-Benz S-Class, ενώ μια ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα Aurus Senat οδήγησε την ομάδα στην πόλη Βλαδιβοστόκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θωρακισμένη Maybach στην οποία επεμβαίνει ο ηγέτης, έχει δικό της βαγόνι στο αλεξίσφαιρο τρένο με το οποίο μετακινείται ο ίδιος και η προσωπική του ασφάλεια.

Το βίντεο μεταδόθηκε από την κρατική Κεντρική Τηλεόραση της Κορέας στο πλαίσιο ενός 90λεπτου ντοκιμαντέρ με τίτλο: “Ένα περιστατικό που οδήγησε σε ένα νέο ορόσημο για την ανάπτυξη των σχέσεων Βόρειας Κορέας-Ρωσίας”. Η ταινία περιγράφει λεπτομερώς κάθε βήμα της επίσκεψης του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς του από και προς ορισμένες τοποθεσίες.

Αυτό που είναι αρκετά ασυνήθιστο είναι ότι το κανάλι δεν έκοψε τα σήματα της Hyundai από τουλάχιστον ένα από τα φορτηγάκια, προσφέροντας ουσιαστικά κάποια δωρεάν διαφήμιση στην αυτοκινητοβιομηχανία από τα αντίπαλα εδάφη της Νότιας Κορέας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης