Η νέα μεγάλη Bentley έγινε αντικείμενο θαυμασμού κατά την αποκλειστική προ-παρουσίαση του αυτοκινήτου, στην έκθεση της Bentley Athens.

Η νέα κορυφαία βρετανική λιμουζίνα βρέθηκε στην Ελλάδα, για μια μόνο μέρα, εντυπωσιάζοντας τους υψηλούς καλεσμένους της ελληνικής αντιπροσωπίας με την επιβλητική και κομψή της σχεδίαση, την υπεράνω κριτικής ποιότητα, τα μοναδικά υλικά κατασκευής και την προηγμένη της τεχνολογία. Ήταν ξεκάθαρο από τις αντιδράσεις όλων ότι η ολοκαίνουρια μεγάλη Bentley ξεπερνά τις προσδοκίες και των πλέον απαιτητικών φίλων της αυτοκίνησης.

 Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η Bentley προσφέρει για τη Mulsanne μια παλέτα 114 εξωτερικών χρωμάτων με ανάλογο αριθμό μοκετών και διαφορετικών ξύλινων και δερμάτινων επενδύσεων.
Η παραγωγή της Mulsanne στο εργοστάσιο του Κρου, «σπίτι» της Bentley Motors, θα ξεκινήσει το B’ τρίμηνο του 2010. Η ιδιαίτερη διαδικασία χειροποίητης παραγωγής και οι εξειδικευμένες διεργασίες έχουν ως αποτέλεσμα η κατασκευή κάθε αυτοκινήτου να διαρκεί εννέα εβδομάδες! Έτσι, οι πρώτες Mulsanne θα παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους το καλοκαίρι του 2010.

Το αρχικό ενδιαφέρον για την Bentley Mulsanne ξεπερνάει κατά πολύ τους στόχους της Bentley για την παραγωγή του 2010. Η εξαιρετική προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια της νέας Bentley, κάθε εξάρτημα της οποίας έχει σχεδιαστεί από το μηδέν, και η απόλυτη συνέπεια της Mulsanne στις βασικές αρχές της Bentley έχουν ήδη γοητεύσει τους παραδοσιακούς πελάτες της μάρκας, αλλά και πολλούς νέους αγοραστές. Είτε πρόκειται για τους γυάλινους διακόπτες στο ταμπλό, το κορυφαίο ηχοσύστημα των 2.200W, το υπερσύγχρονο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ή τον εντελώς ανανεωμένο θρυλικό V8 με την αστείρευτη ροπή των 104kg, η νέα Bentley Mulsanne είναι απλά μοναδική.