Στη στήλη «η φωτογραφία της ημέρας» δημοσιεύουμε σήμερα μία εικόνα που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Η άποψη αναβατών που λατρεύουν αυτό που κάνουν, αυτό που τους δίνει ενέργεια, αυτό που τους γεμίζει είναι σίγουρο πως θα σας αγγίξει. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά, αρκεί να διαβάσετε αυτά που μας έγραψαν και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους (http://motodiadromes.wordpress.com). Σίγουρα δεν θα χάσετε…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε όλοι η σχεδόν όλοι ταξιδιώτες, με διαφορά το μέσον. Άλλοι με το αυτοκίνητο, άλλοι με το αεροπλάνο, άλλοι με το τρένο και εμείς με τις μηχανές μας !! Κανένα μέσον όμως δεν φτιάχνει κανένα ταξίδι!! Το ταξίδι πάντα ήταν και έτσι θα παραμείνει για πάντα……. Μια αναζήτηση !!!! Ίσως αναζήτηση φυγής. Ίσως αναζήτηση αναμνήσεων.

Αναζήτηση η εξερεύνηση που ο πραγματικός μηχανόβιος δεν προσπαθεί καν να την ολοκληρώσει, αφήνοντας …….πάντοτε κενά !!!! Επίτηδες…… για να ξαναγυρίσει !!!!! Ταξιδεύοντας με τις μηχανές μας που αγαπάμε, βρισκόμαστε στην καλύτερη θέση του χώρου που διασχίζουμε……. Μέσα του !!!!! Η τάση φυγής- αναζήτησης- εξερεύνησης του άγνωστου που έχει ο καθένας μέσα του, είναι στην ουσία μια εσωτερική διαδικασία, μια ολοκληρωμένη δική σου μοναδική συγκίνηση που κανείς δεν παρακινδυνεύει να εξηγήσει!! Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Εμείς οι μηχανόβιοι ονειρευόμαστε να ταξιδεύουμε, να εξερευνούμε, να πηγαίνουμε σε τόπους, επειδή απλά είναι εκεί!! Υπάρχουν….. Διαβάζοντας και σχεδιάζοντας σε κάποιον χάρτη από που θα περάσουμε, που θα σταματήσουμε, που θα κατασκηνώσουμε. Ανεξάρτητα αν ποτέ το κατορθώσουμε!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιάζουμε την διαδρομή απλώνοντας τους χάρτες στο πάτωμα, μετρώντας ατέλειωτα χιλιόμετρα όλοι παρέα, προσπαθώντας να βρούμε ξεχασμένες διαδρομές, παράξενους παλιούς δρόμους μέσα από δάση που έχουν κρυμμένες τις Νύφες και τις Νεράιδες!!!!

Και τέτοιες υπάρχουν στην Ελληνική ύπαιθρο ατέλειωτες!!!! Και όταν το πραγματοποιούμε αυτό το ταξίδι, αγαπάμε την κάθε σταγόνα βροχής, την μυρωδιά του χώματος, τις γνωριμίες, και χαιρόμαστε το κάθε τι που θα λαμπρύνει αυτήν την γιορτή, γιατί για μας είναι γιορτή ………που φτάνουμε εκεί !!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ»

 
Ταξίδι στο άγνωστο; Ευκαιρία για εξερεύνηση…

Για να δείτε τις προηγούμενες «φωτογραφίες της ημέρας» πατήστε ΕΔΩ

Αν έχετε και εσείς μια φωτογραφία με θέμα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα (κατά προτίμηση δική σας) και θέλετε να δημοσιευτεί στο zougla.gr, μπορείτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση automoto@zougla.gr με την ένδειξη «για τη φωτογραφία της ημέρας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης