Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Η Lexie Alford, είναι μια όμορφη αλλά ταυτόχρονα τολμηρή εξερευνήτρια. Έχει στόχο να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό όχημα και ταυτόχρονα να καταγράψει ενα ρεκόρ. Με την κατάλληλη υποστήριξη, η Lexie, γνωστή και ως @LexieLimitless, ξεκίνησε από τη Νίκαια της Γαλλίας στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 για το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου,  η Lexie Alford φθάνει στην Ελλάδα και φυσικά θα επισκεφθεί την «Αυτοκίνηση & Electromobility» στο Παλαιό Φάληρο. Όσοι βρεθούν αύριο στην Έκθεση, στις 16.30 το απόγευμα θα συναντήσουν την τολμηρή εξερευνήτρια.

Στη μικρή στάση που θα κάνει στη χώρα μας θα μιλήσει για την απόφασή της να κάνει το γύρο του κόσμου…ηλεκτρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ή όμορφη εξερευνήτρια θα κάνει μια μικρή στάση στο περίπτερο της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility» στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί θα ενημερώσει τους επισκέπτες της Έκθεσης και ειδικότερα όσους παραβρεθούν στο περίπτερο της Ford, για το μεγάλο της ταξίδι. Για το γύρο του κόσμου. Με το πανέμορφο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer, ξεκίνησε από τη Νίκαια και πριν περάσει στην  Ασιατική Ήπειρο θα κάνει πάρει μια ανάσα στην πανέμορφη Ελλάδα.

Αμέσως μετά θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ασιατική Ήπειρο για να συνεχίσει το επικό της ταξίδι διασχίζοντας συνολικά 6 ηπείρους και 30 χώρες. Η ίδια υπολογίζει ότι θα καλύψει περισσότερα από 28.000 χλμ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης