Ώρα για θέαμα και εκτός Αθηνών, στις Κυκλάδες αυτή τη φορά για τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος Trial την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Με σκοπό την αγωνιστική δραστηριοποίηση του ιδιαίτερα ενεργού Σιφνιακού αθλητικού «Trialοδυναμικού», το πολύχρωμο ισορροπιστικό τσίρκο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial θα ταξιδέψει στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί, όπου θα συναντήσει μια κεφάτη τοπική ομάδα αθλητών που ασκείται σκληρά, εδώ και λίγα χρόνια, στο βραχώδες Κυκλαδίτικο τοπίο και περιμένει με αγωνία το «βάπτισμα» του πυρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά όλα τα γνωστά ονόματα του ελληνικού Trial, όπως οι πρωταθλητές Λευτέρης Πίππος, Λευτέρης Καρέτσος και Μάριος Πολυχρονιάδης θα δώσουν το παρών στη μεγάλη κατηγορία Α, πάντα μαζί με τους καταξιωμένους Ισίδωρο Τσική και Γιάννη Παγώνη, αλλά και τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας Β Γιώργο Τρικαλίτη. Οι «γνωστοί ύποπτοι» της κατηγορίας B Γιώργος Διαμαντίδης και Γιώργος Βεζύρης θα έχουν να αντιμετωπίσουν το νεανία πρωταθλητή Junior Αναστάση Αναστασιάδη και φυσικά την τοπική αρμάδα, τους Νίκο Διαρεμέ, Γιώργο Αστόνιο, Κώστα Τρούλλο, Απόστολο Μυτιληναίο, Απόστολο Κουλούρη, Νίκο Λίβα και Γιάννη Ατσόνιο, οι οποίοι ακονίζουν ξίφη και ζυγίζουν καταστάσεις για να πέσουν στη μάχη!

Ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθεια ο Δήμος Σίφνου! Η Σιφνιακή Λέσχη Φίλων Μηχανοκινήτου Αθλητισμού υποστηρίζει διοργανωτικά το ακούραστο αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ, που ακούει νέο αίμα και ..κάτι παθαίνει, τοπικές επιχειρήσεις θα συμβάλλουν στη φιλοξενία των συμμετεχόντων ενώ ιδιαίτερα αθρόα αναμένεται η παρουσία του κοινού στον Κυριακάτικο αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:45 στην περιοχή του παλιού φράγματος, 2 χλμ. μετά το λιμάνι (Καμάρες), στο δρόμο για την πρωτεύουσα Απολλωνία (Συντεταγμένες GPS: 36°59’07 Β – 24°41′.55 Α).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης