Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η τελευταία προπόνηση του Franco Morbidelli πριν την έναρξη της χρονιάς δεν πήγε όπως θα ήθελε. Ο Την Κυριακή 28 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο Κατάρ.Ιταλός αναβάτης της Petronas Yamaha βρέθηκε στην πίστα του Mugello για ιδιωτικές δοκιμές με την ομάδα του, παρέα με τον Valentino Rossi.

O Morbidelli φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί πολύ επιθετικά μια ειδικά προετοιμασμένη Yamaha YZF-R1M στην ιταλική πίστα όταν στο τελευταίο σικέιν χάνει το εμπρός μέρος της μοτοσικλέτας και πέφτει. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, κάτι που θα ήταν καταστροφικό λίγες ημέρες πριν την έναρξη της χρονιάς.

Στην πίστα μαζί με τον Rossi

Ο ίδιος ο Morbidelli έγραψε στο Instagram: «Ωραία προπόνηση στο Mugello. Μια υπέροχη πίστα! Ακόμα και Ο Morbidelli είναι καλός φίλος με τον Rossi.όταν δεν πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει!».

Στην πίστα βρισκόταν ο Valentino Rossi όπως και άλλοι αναβάτες της ακαδημίας VR46. Να θυμίσουμε ότι η δράση στο MotoGP αρχίζει την Παρασκευή 26 Μαρτίου με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Κατάρ και κορυφώνεται την Κυριακή το βράδυ με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Η πτώση του Morbidelli

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχη Ducati-Yamaha στις δοκιμές MotoGP του Κατάρ

Πρώτη νίκη του Valentino Rossi για το 2021

Παρουσιάστηκε η Yamaha Petronas MotoGP 2021