Αυτό που επιζητά ένας παθιασμένος μοτοσικλετιστής, είναι να ανεβαίνει στη μηχανή του, να αναζητά τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου και να νιώθει αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας, που μόνο μια μοτοσικλέτα μπορεί να προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Harley-Davidson, μέσω του διαγωνισμού «Discover More», δίνει τη δυνατότητα σε ένα τυχερό αναβάτη, να ζήσει την εμπειρία της ζωής του. Να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι που δεν έχει καν φανταστεί, γυρνώντας επί δύο μήνες την Ευρώπη με την Street Glide, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το πιο εντυπωσιακό όμως, είναι πως θα λάβει ως δώρο την μοτοσικλέτα, συν 25.000 ευρώ, ως αμοιβή!

Ο τυχερός αναβάτης, πρέπει να προγραμματίσει και να πρωταγωνιστήσει στη δική του οδική περιπέτεια. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και σχεδιασμού, ο μοτοσικλετιστής που θα επιλεχθεί, συνοδευόμενος από μια ομάδα κινηματογραφιστών, θα ταξιδέψει για δύο μήνες με στόχο να καταγράψει αυτή τη μοναδική οδηγική εμπειρία. Θα περάσει από 20 τουλάχιστον ευρωπαϊκές χώρες, θα αναζητήσει τις καλύτερες διαδρομές της Γηραιάς Ηπείρου και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από τα social media και την ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το ταξίδι ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι ξεκινά τον Μάιο του 2015 και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο www.h-d.com/riderwanted μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015, παρουσιάζοντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλεγούν. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο.  

Όλοι οι υποψήφιοι αναβάτες πρέπει να έχουν διαβατήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ισχύ, άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών και φυσικά το πάθος να μεταδώσουν μια ιστορία που θα εμπνεύσει και άλλους να βιώσουν μια αντίστοιχη περιπέτεια.

 «Το Discover More» σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει  τις καλύτερες διαδρομές στην Ευρώπη και πως μπορεί να τις απολαύσει ο οδηγός επάνω σε μια Harley. Η εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες μοτοσικλετών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, να ανεβάζουν υλικό και να μοιράζονται τα καλύτερα στιγμιότυπα των ταξιδιών τους. Μια online κοινότητα θα δημιουργηθεί από αναβάτες για αναβάτες, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τύπο μοτοσικλέτας που οδηγούν, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές και τοποθεσίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης