Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMOTO Aspar Team λάνσαρε τα νέα χρώματα για τη σεζόν 2024 – “μαύρο και φούξια τα χρώματα μας για τη νίκη!” – όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της σπουδαίας ομάδας που το 2023 αγωνίστηκε με τα κοκκινοάσπρα χρώματα της GASGAS. H CFMOTO από την Κίνα συνεργάζεται με το γκρουπ της ΚΤΜ και έτσι οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Αυστριακής εταιρίας στην Moto 3, αλλά και οι Kalex με τον κινητήρα της Triumph στην Moto 2, θα φέρουν τα λογότυπα και τα χρώματα της δυναμικής εταιρίας που τελευταία εντυπωσιάζει την παγκόσμια αγορά και με τις αποκλειστικά δικές της μοτοσυκλέτες. Έτσι θα έχουν μια ευκαιρία για ένα πολύ καλό μάρκετινγκ για τη μάρκα και μια φοβερή ευκαιρία για την περαιτέρω γνωριμία του κοινού με το όνομα CFMOTO. Οι Κινέζοι για όλο αυτό το εγχείρημα διάλεξαν την ομάδα του Jorge Martinez “Aspar”, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της μικρής κατηγορίας που έχει γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους ιδιοκτήτες ομάδας στο paddock του MotoGP.


Στόχος της CFMOTO Aspar Team παραμένει να συνεχίσει να κερδίζει αγώνες και να παλεύει για τον μεγαλύτερο στόχο, τους Τίτλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Σε αυτή τη νέα σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει, οι Jake Dixon, Izan Guevara, στην Moto 2 και οι David Alonso και Joel Esteban στην Moto 3, θα φορέσουν το μπλε, μαύρο και φούξια χρώματα στο ταξίδι τους στα 21 Grand Prix.
Από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου το Γκραν Πρι του Κατάρ θα είναι η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα CFMOTO Aspar να αγωνιστεί για το βάθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης