Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η Ducati παρουσίασε σήμερα, κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου της DWP 2023 με τίτλο Unlock Earth, τη νέα έκδοση Rally της Multistrada V4. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα Multistrada V4 Rally έχει σχεδιαστεί με στόχο τους απαιτητικούς “ταξιδευτές” με μοτοσυκλέτα, που διανύουν μεγάλες αποστάσεις, σε κάθε έδαφος, με ή χωρίς συνεπιβάτη και φυσικά με αρκετές αποσκευές.

Σημαντικά στοιχεία για τους “ταξιδευτές” αναβάτες είναι η μεγάλη αυτονομία, η άνεση η αυξημένη δυνατότητα για κίνηση σε κάθε έδαφος και η δυνατότητα για μεταφορά αποσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να βελτιώσει, τις ήδη πολύ καλές επιδόσεις της Multistrada V4, η έκδοση Rally είναι εξοπλισμένη με τα παρακάτω νέα εξαρτήματα – συστήματα:

  • Nέο ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 30 λίτρων.
  • Νέο επιλέξιμο πρόγραμμα λειτουργίας του κινητήρα – Extended Deactivation – που απενεργοποιεί την λειτουργία των δυο πίσω κυλίνδρων για μεγαλύτερη οικονομία σε ειδικές περιπτώσεις.
  • Μεγαλύτερη κατά 200mm διαδρομή ανάρτησης για μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
  • Λειτουργία Autoleveling της ανάρτησης  Skyhook DSS EVO για να παραμένει πάντα επίπεδη η μοτοσυκλέτα άσχετα με το φόρτωμα ή την ύπαρξη συνεπιβάτη
  • Νέο, επίσης επιλέξιμο, πρόγραμμα λειτουργίας κινητήρα – Enduro Riding Mode – για καλύτερο έλεγχο στις απαιτητικές χωμάτινες διαδρομές.
  • Νέα ζελατίνα φέρινγκ 40mm ψηλότερη και 20mm φαρδύτερη για καλύτερη προστασία από τον αέρα.

 

 

 Η νέα Multistrada V4 Rally  είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: Adventure Radar εξοπλισμένη με Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection, Adventure Travel & Radar με την προσθήκη πλαϊνών αλουμινένιων βαλιτσών και θερμαινόμενων γκριπ και Full Adventure με όλα τα προηγούμενα άλλα εξοπλισμένη με ομολογκαρισμένα τελικά της Akrapovič και carbon fibre φτερό εμπρός.

Multistrada V4 Rally Adventure RadarMultistrada V4 Rally Adventure Travel & RadarMultistrada V4 Rally Full Adventure

 

  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης