του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μπορείς να γράψεις για έναν άνθρωπο που από φίλος, έγινε συγγενής, έγινε κολλητός φίλος, μπήκε στην οικογένειά μας και εμείς στη δική του, κάναμε σχέδια, όνειρα είχαμε την καθημερινή του “γκρίνια” για να κάνουμε ακόμη περισσότερα τεστ, ακόμη περισσότερες αποστολές, να πάμε σε επόμενους αγώνες MotoGP.


Από το ξεκίνημα του του περιοδικού MOTOGP WORLD το 2007, o Κυριάκος Αντωνίου ήταν συνεργάτης μας και από τον Αύγουστο του 2022 και συνεργάτης στην zougla.gr, πάντα πρόθυμος να κάνει το κάτι παραπάνω, θα ξυπνούσε από τα χαράματα για να φέρει μια ωραία φωτογραφία της μοτοσυκλέτας που είχε για τεστ κάθε φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Kevin Schwantz τον ενέταξε στην ομάδα των δασκάλων του Σχολείου του!

Μαζί μας διοργανώσεις που κάναμε, όπως το Διεθνές Σχολείο Kevin Schwantz Suzuki School και υπερήφανος που ο Κέβιν τον έχρισε καθηγητή του Σχολείου του, κυριολεκτικά μέχρι προχθές ήταν μέσα στην πίστα σε ρόλο πλοηγού στις Σέρρες στο Extreme Track Days, πάντα με το χαμόγελο και πάντα υπομονετικός και εξαιρετικά αγαπητός σε όλους.

Η αγάπη του για την ταχύτητα το 2007 τον έφερε να διεκδικεί μέχρι τον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς το Πρωτάθλημα Νέων οδηγών, στο οποίο τελικά κατατάχτηκε δεύτερος. Κάναμε μαζί δημοσιογραφικές αποστολές για δοκιμές, όπως στην πίστα του Κατάρ ή στο Μουτζέλο, που έβλεπες τη χαρά του ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και στο παιδικό του χαμόγελο.

Άλλη μεγάλη αγάπη του οι καταδύσεις και τα τελευταία χρόνια τον κέρδισε το ποδήλατο με συμμετοχή σε αγώνες κούρσας, ακόμη και πολύ μεγάλων αποστάσεων όπως το Αθήνα – Σπάρτη (Σπαρτακιάδα). Σήμερα – στα 45 του – ο “Kyriakos Merlin” (όπως υπέγραφε στα social media), συμμετείχε στον Αγώνα Mountain Bike της Καλαμπάκας, έναν Αγώνα που είχε τρέξει και το 2022 και μάλιστα στη διαδρομή ήταν σε πολύ καλή διάθεση και τα λέγανε με τους συναθλητές του. Στο τέλος του Αγώνα γύρισε στο κάμπινγκ για να μαζέψει τα πράγματά του, ηρέμησε κάθησε σε ένα παγκάκι και εκεί τον πρόδωσε η καρδιά του με ανακοπή. Οι προσπάθειες ανάνηψης στο Κέντρο υγείας της Καλαμπάκας δεν επέδωσαν και ο Κυριάκος χαρούμενος όπως ήταν κάνοντας ένα από τα πράγματα που αγαπούσε, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Από παλιότερη συμμετοχή του στον Αγώνα της Καλαμπάκας

Περιττό να πούμε για την οδύνη όλων όσων τον γνώρισαν και της ομάδας μας και της οικογένειάς μας. Η μητέρα του, η αδελφή του Ζέτα, τα παιδιά του Νεφέλη και Ιόλη, η γυναίκα του Ειρήνη Μπλούνα, η κουμπάρα του Θέπη Καούρου, ο υπογράφων, είμαστε συντετριμμένοι, καθώς και οι κυριολεκτικά εκατοντάδες φίλοι που επικοινωνούν μαζί μας.

Καλό Ταξίδι Κυριάκο!


Εδώ μερικές από τις αγαπημένες του φωτογραφίες:

Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Fabio Quartararo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης