Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Yamaha Ténéré Ride Experience είναι μια πραγματική Adventure εμπειρία οδήγησης!
“Είστε έτοιμοι για το πιο συγκλονιστικό adventure event του καλοκαιριού;”, μας ρωτάνε οι άνθρωποι της Yamaha στην Ελλάδα.
H Yamaha μας προσκαλεί σε τρεις γεμάτες εμπειρία μέρες, 4, 5 & 6 Ιουλίου, από τις 10:00πμ έως τις 19:00μμ, στις εγκαταστάσεις της Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (32ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας), για να οδηγήσουμε το μοντέλο Ténéré 700 των ονείρων μας σε μοναδικές διαδρομές On & Off Road!
Κλείνοντας το δικό μας Ténéré test ride, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την μοναδική adventure αίσθηση οδήγησης που μόνο μια Yamaha Ténéré 700 μπορεί να μας προσφέρει. Επιπλέον, η εμπειρία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική καθώς κάθε test ride περιλαμβάνει ενημέρωση και tips από τον συνάδελφο δημοσιογράφο και οδηγό αγώνων Θανάση Χούντρα, ιδρυτή της Riding School, για να απολαμβάνουμε τις διαδρομές μας με σιγουριά και ασφάλεια.
Τα test rides θα πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του Θανάση Χούντρα και της ομάδας του, μέσα από ειδικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές για όσους το επιθυμούν. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά όλη την γκάμα Ténéré 700 καθώς και τα αγωνιστικά Ténéré 700 που συμμετείχαν στο Hellas Rally 2024!

Στο Yamaha Ténéré Ride Experience μπορούμε να οδηγήσουμε μια από τις Ténéré 700, Ténéré 700 (35kw – δίπλωμα Α2), Ténéré 700 Explore, Ténéré 700 Extreme, Ténéré 700 World Raid, Ténéré 700 World Rally.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνουμε το δικό μας test ride εδώ!

Σημείωση: Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση το δίπλωμα οδήγησης της αντίστοιχης κατηγορίας, καθώς και ο εξοπλισμός αναβάτη (κράνος κλειστό – όχι τύπου jet, μοτοσυκλετιστικά μποτάκια, γάντια, μπουφάν και μακρύ παντελόνι – όχι φόρμα, ενώ όποιος επιλέξει τις χωμάτινες διαδρομές θα πρέπει να φέρει ψηλή μοτοσυκλετιστική μπότα – ιδανικά adventure και επικαλαμίδες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης