Η Μοτοδυναμική στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πολυβραβευμένο αθλητικό γεγονός, #NavarinoChallenge.

Οι πρεσβευτές της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Emmanuel Karalis θα δηλώσουν «παρών» στη γιορτή του αθλητισμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το #NavarinoChallenge θα συγκεντρώσει για ακόμα μία χρονιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αθλητές και πρεσβευτές της διοργάνωσης θα κινηθούν με ασφάλεια, με τον ανανεωμένο στόλο αυτοκινήτων της SIXT Greece, και Premium Mobility Partner του Navarino Challenge 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιπλέον, μέσω της συμμετοχής της η εταιρεία θα εφαρμόσει βιώσιμες πρακτικές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική ομάδα μας MOTODYNAMICS CleaningTeam θα αναλάβει σε συνεργασία με την #MoraitisWatersports και εθελοντές, τον καθαρισμό της παραλίας της Γιάλοβας.

Η ποσότητα των νεκρών φύλλων που θα συλλεχθεί από την παραλία θα τοποθετηθεί σε ειδικές τσάντες και θα προωθηθεί για να δώσει δεύτερη ζωή μέσα από την τεχνολογία της PHEE, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της διοργάνωσης και στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων στις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Παράλληλα, η Μοτοδυναμική θα υποστηρίξει το έργο της εθελοντικής ομάδα του Humanity Greece και μέσω του #ΝavarinoChallenge, όντας Μέγας Χορηγός της ήδη από τον Μάϊο 2023.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης