Το X-ADV της Honda έχει ανοίξει νέους δρόμους με το μοναδικό συνδυασμό των δυνατοτήτων σε ταξίδια και κίνηση εκτός δρόμου των adventure μοτοσυκλετών και την πρακτικότητα και ευχρηστία των μεγάλων σκούτερ.

Ο πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει Throttle By Wire, 4 προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης και 3 επίπεδα Honda Selectable Torque Control.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας συνδυάζει επιδόσεις, ευχρηστία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η μέγιστη ισχύς είναι 43,1 kW (58,59 ίπποι) με ροπή 69 Nm και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) διαθέτει προγράμματα αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων που ενσωματώνονται με τις λειτουργίες οδήγησης και τις επιλογές του αναβάτη.

Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα έχει χωρητικότητα 22 λίτρων και περιλαμβάνει φορτιστή USB-C, ενώ ένα ντουλαπάκι συνοδηγού προσθέτει μεγαλύτερη άνεση. Οι διπλοί προβολείς LED διαθέτουν φώτα ημέρας και η οθόνη TFT 5 ιντσών συνδέεται με smartphone μέσω του συστήματος φωνητικού ελέγχου Smartphone Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στιβαρό πλαίσιο είναι σωληνωτό ατσάλινο, το μπροστινό τηλεσκοπικό σύστημα USD έχει καλάμια διαμέτρου 41 mm, η πίσω ανάρτηση είναι με μοχλικό Pro-Link και ψαλίδι αλουμινίου. Οι τροχοί διαμέτρου 17 και 15 ιντσών εμπρός/πίσω και έχουν διπλές ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων εμπρός και απλή δαγκάνα πίσω.

Με την εισαγωγή δύο Ειδικών Εκδόσεων και μιας νέας χρωματικής επιλογής για το 24YM, το X-ADV συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση του ως ένα από τα πιο cool δίκυκλα διαθέσιμα στην Ευρώπη σήμερα.

Για το 24YM X-ADV θα είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χρωματικές επιλογές:

  •      – ΝΕΟ – Iridium Grey Metallic Special Edition με μαύρη επένδυση από γραφίτη και κίτρινες ανταύγειες
  •      – ΝΕΟ – Grand Prix Red Special Edition με μαύρη επένδυση από γραφίτη
  •      – ΝΕΟ – Puco Blue με μαύρη επένδυση από γραφίτη
  •      – Mat Ballistic Black Metallic με μαύρη επένδυση από γραφίτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης