Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τέσσερις από τους σημαντικότερους αναβάτες στον κόσμο των Grand Prix αγώνων μοτοσικλέτας θα συναντηθούν για μια ακόμα φορά στο φετινό Goodwood Festival of Speed το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23-26 Ιουνίου στην θρυλική διαδρομή του Goodwood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP500 και πρωτοπόρος σε πολλά θέματα οδήγησης Kenny Roberts θα συναντηθεί με τον Kevin Schwantz, τον Αυστραλό θρύλο Mick Doohan και τον Wayne Rainey, τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Yamaha ο οποίος έμεινε παράλυτος έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα στο Misano το 1993. Οι τέσσερις ζωντανοί θρύλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μαζί στο φεστιβάλ οδηγώντας τις αγωνιστικές τους μοτοσικλέτες με τις οποίες διέπρεψαν στην εποχή τους.

Μεγάλοι αντίπαλοι, σπουδαίοι φίλοι!

Ιδιαίτερη συμμετοχή είναι εκείνη του Rainey ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει μαζί με τους πρώην συναθλητές του. Μάλιστα η Yamaha έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για τον Αμερικανό αναβάτη καθώς θα του έχει ετοιμάσει την αγωνιστική YZR500 με την οποία αγωνίστηκε το 1993 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που ο Rainey θα βρεθεί ξανά στη σέλα της μοτοσικλέτας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP500 δήλωσε: «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα οδηγήσω ξανά μοτοσικλέτα GP. Και σίγουρα δεν είχαν σκεφτεί ότι θα το κάνω μαζί με τους Kenny, Mick και Kevin. Όπως όλοι γνωρίζουν ο Mick και ο Kevin ήταν μεγάλοι μου αντίπαλοι στην καριέρα μου και σημαίνει πολλά για μένα που θα έρθουν στο Festival of Speed σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή», είπε ο Rainey.

Βίντεο από την πρώτη επαφή του Rainey με μοτοσικλέτα Yamaha R1.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης