Οι fans της Ducati και της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας γενικότερα, έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουν αυθεντικά εξαρτήματα από τον κόσμο του MotoGP και των WSBK!

Προσεχώς λοιπόν, η εταιρία από το Borgo Panigale να δώσει στον κόσμο αριθμημένα, πιστοποιημένα και με άκρως συλλεκτική αξία, εξαρτήματα από τις μοτοσυκλέτες της που έχουν γράψει αγωνιστική ιστορία. Μπιέλες, έμβολα, εκκεντροφόροι είναι στη λίστα η οποία αναμένεται να επεκταθεί και άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπαμε, μαζί με τα πιστοποιητικά γνησιότητας τα οποία υπογράφουν και οι Claudio Domenicali και Gigi Dall’Igna, υπάρχει και περιγραφή συνοδευόμενη με λεπτομέρειες του καθενός, για το χρονικό διάστημα, τον αγώνα και για τον αναβάτη που τα χρησιμοποίησαν, τονίζοντας τη συλλεκτική τους-και μη-  αξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αναρωτιέστε αν θα προλάβετε να κάνετε χριστουγεννιάτικο δώρο μια μπιέλα του Capirossi μάλλον θα σας απογοητεύσουμε λίγο, καθώς τα πολύτιμα αυτά εξαρτήματα θα πωλούνται σύντομα στο Ducati Store στο εργοστάσιο του Borgo Panigale στη Μπολόνια στο δίκτυο της εταιρείας, ενώ από το 2020 θα μπορεί να γίνει η αγορά τους και μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της Ducati.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης