Αντικαθιστώντας –ή ανανεώνοντας αν θέλετε- το Panigale 959, μια νέα supersport μοτοσυκλέτα έκανε την εμφάνιση της με «μυστική» περιβολή, φέρνοντας και σενάρια για το περί τίνος πρόκειται.

Παρά την έντονη φημολογία που ανέφερε ένα μικρότερο, κάτω του λίτρου, Panigale με κινητήρα διάταξης V4, η πραγματικότητα που δίνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι άλλη. Μένοντας πιστοί στη V διάταξη αλλά στους 2 κυλίνδρους, το εν λόγω ερχόμενο μοντέλο, είναι πιθανότερο να διαθέτει μια ελαφρώς υπερκυβισμένη έκδοση του προηγούμενου κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο όνομα του Euro5, βλέπουμε και διαφορετική εξάτμιση, αποσκοπώντας σε λιγότερες εκπομπές ρύπων. Ωστόσο, η «μεγάλη» αλλαγή στα «μικρά» supersport από το Borgo Panigale είναι το μονόμπρατσο ψαλίδι, που ούτε λίγο ούτε πολύ έχουμε να δούμε από το 848, δέκα και πλέον χρόνια πριν. Σχεδιαστικά, οι αναφορές στο μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας «φωνάζουν» Panigale V4, με το πίσω μέρος να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Το αν η τελική μορφή της μοτοσυκλέτας είναι κοντά στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες θα το δούμε το φθινόπωρο, με την αποκάλυψη ενδεχομένως και για τις αντίστοιχες «S» και «R» εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Μotorcyclenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης