Ένας «δικός» μας στο Rally Tuareg!

Ένας «δικός» μας στο Rally Tuareg!

Tην εβδομάδα που διανύουμε ένας Έλληνας δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας και αναβάτης Enduro αγωνίζεται σε ένα από τα πιο σκληρά rally του πλανήτη!

Στο χρονικό διάστημα 17-24 Μαρτίου, ο Δημήτρης «Doc» Αθανασουλόπουλος συμμετέχει για μια ακόμα φορά στο Tuareg Rally, που φέτος διεξάγεται στην Αλγερία! Ο αγώνας αυτός είναι 7ήμερος συνολικού μήκους 2.500 χιλιομέτρων και δοκιμάζει αντοχές αναβατών και μοτοσυκλετών στα σκληρά εδάφη του Άτλαντα αλλά και στους ατέλειωτους μαλακούς αμμόλοφους της Σαχάρας, που φημίζονται για την ομορφιά της ερήμου και τα μοναδικά πλάνα που μας θυμίζουν τις πραγματικές – αληθινές διαδρομές του Paris–Dakar!

Ανάμεσα στους 250 αγωνιζόμενους, o Δημήτρης συμμετέχει στην κατηγορία Pro (στη δυσκολότερη βαθμίδα) αλλά και στους… βετεράνους (αναβάτες άνω των 50 ετών), με σκοπό πρώτα από όλα να περάσει καλά στη μαγική αυτή περιοχή και να τερματίσει για μια ακόμα φορά το δύσκολο αυτό αγώνα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας ως πρεσβευτής του Serres Rally, του μεγάλου αγώνα Rally Raid που γίνεται στην Ελλάδα, αλλά και να συλλέξει εμπειρίες που κρατάνε μια ζωή!

Ο «Doc@ οδηγεί ένα ΚΤΜ XCW 500 με την υποστήριξη των Serres Rally Raid, Michelin, Moto Market, Motorex, Airoh, Acerbis και KTM S.E.E.

Σύντομα θα επανέρθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ και αποτελέσματα, ευχόμαστε στον δικό μας «γιατρό» να τους βάλει… τα γυαλιά!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 20:00