Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες καλοκαιρινές αποστολές σε Misano και Μugello, η εκδήλωση επιστρέφει για 2η φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, η γνωστή εταιρεία θα διοργανώσει στη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου. Θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους/Εxpert αντίστοιχα. Η κάθε ομάδα θα οδηγήσει στην πίστα 14 session των 20 λεπτών κατά τη διάρκεια του διημέρου. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί  σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές, που θα  επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία. Θα υπάρξει   σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης καθώς και ανάλυση των επιμέρους δύσκολων σημείων της πίστας από κορυφαίους αγωνιζόμενους  αναβάτες. Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα, μπότες, γάντια) σε ποικίλα μεγέθη. Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων, που θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Σκαφίδα, άνθρωπο που θα είναι σε θέση να προβεί στη ρύθμιση των αναρτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα  σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με το Νίκο Περιστερά στο ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, ενώ θα είναι σε θέση να δώσει και πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα  μικτής χρήσης D212 GP Racer, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D213 GP  Pro και τα κορυφαία slick ΚR, με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στη συγκεκριμένη πίστα, θα είναι εκεί!

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν τη δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς.  Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας, ενώ στο θέμα της διαμονής υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών (οικονομικό και πολυτελείας). Επισκεφτείτε το σχετικό εδάφιο στην ιστοσελίδα www.extremetrackdays.gr και για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6972-233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης