Οι φωνές παραπόνων για το «φιμωμένο» CRF450L εισακούστηκαν και πλέον οι 25 ίπποι του μπορούν σχεδόν να διπλασιαστούν χάρη στο κατάλληλο kit.

Το CRF450L είχε έρθει για να γεφυρώσει το endurο με την καθημερινότητα, εξού και το «L», δηλαδή το «Legal». Παρά τις καλές του περγαμηνές ωστόσο, η μεγάλη πληγή ήταν η ιπποδύναμη που μετά βίας άγγιζε τους 25 ίππους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μοντέλο του 2020 όμως –αλλά και του 2019 καθώς τα δύο μοντέλα μεταξύ τους διαφοροποιούνται μόνο στα αυτοκόλλητα των πλαστικών γύρω από το ψυγείο και πουθενά αλλού- μπορεί να δει την ισχύ του να φτάνει σχεδόν τους 40 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περί Power Up Kit ο λόγος, δηλαδή μιας νέας ECU και εισαγωγής αέρα. Το καλό με το kit είναι πως όχι μόνο δεν αναιρεί την εγγύηση, αλλά επίσης διατηρεί το service στα χαλαρά 32.000 (!) χλμ!

Το Power Up Kit αναμένεται τον Φεβρουάριο με κόστος κοντά στα 1.000 ευρώ, χωρίς ακόμα να έχουν αποκαλυφθεί αναλυτικά οι λεπτομέρειές του. Και αν αυτό δεν σας ενδιαφέρει, η Honda Canada έχει ένα άλλο κιτ να σας προτείνει, περισσότερο… χειμωνιάτικο. Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης