Τέσσερις ξεχωριστοί αναβάτες με διαφορετικές προσωπικότητες, ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής και… μια κοινή αγάπη ονόματι Yamaha Ténéré 700 είναι η επιλογή που θα τους ενώσει.  

Ανακαλύψτε το νέο Ténéré 700 μέσα από μια ανατρεπτική ταινία της Yamaha. Είναι η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα αυτό που μας ενώνει; Την απάντηση μπορείτε να ανακαλύψετε σε μια ταινία όπου πρωταγωνιστούν η μοτοσυκλέτα και τέσσερις αναβάτες, ο κάθε ένας με τα δικά του, διαφορετικά χαρακτηριστικά: Ο “αθλητής”, ο “πρωταθλητής”, ο “παλιός” και ο “δάσκαλος”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο διαφορετικοί και αν είναι μεταξύ τους, όποιες κι αν είναι οι οδηγικές τους ανάγκες εντός και εκτός δρόμου, το Ténéré είναι η επιλογή που τους ενώνει. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μας ξεναγεί στο συναίσθημα της οδήγησης μοτοσυκλέτας και μας εξηγεί πως η αγάπη αυτή μπορεί να υπερνικήσει κάθε διαφορά.  

Μάθετε περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα και την ιστορία της, για τη δημιουργία της ταινίας και τους πρωταγωνιστές της και απολαύστε πλούσιο backstage φωτογραφικό υλικό στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της Yahama εδώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης