Η Sunra φέρνει το ουράνιο τόξο στις μετακινήσεις σας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, 19:15
Η Sunra φέρνει το ουράνιο τόξο στις μετακινήσεις σας

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Sunra μπορεί να βρίσκεται λίγους μόνο μήνες στην Ελλάδα μέσω της ΠΕΡΚΟ, ωστόσο ήδη έχει κάνειΤο Rainbow είναι διαθέσιμο σε έκδοση με 25Km/h και 45Km/h τελικής ταχύτητας. πολλά... φρύδια να σηκωθούν με την ηλεκτρικά δίκυκλα που διαθέτει στην γκάμα της. Το Rainbow είναι ένα από τα πιο απλά ηλεκτρικά scooter της μάρκας έχοντας λιτές, αλλά πολύ χαρακτηριστικές γραμμές, εξαιρετικό επίπεδο χρηστικότητας και ικανοποιητικές επιδόσεις.

Σχεδιαστικά, το Rainbow είναι πολύ προσεγμένο - θα λέγαμε πολυτελές - και παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές επιφάνειες, οι λεπτομέρειές τους σε κερδίζουν. Είναι μικρό σε διαστάσεις, με το επίπεδο πάτωμα, την άνετη σέλα και το βαλιτσάκι στο πίσω μέρος να ξεχωρίζουν από μακριά. Στη μάσκα εμπρός συναντάμε ένα LED φωτιστικό σώμα, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης, η USB θύρα φόρτισης και η κρυφή υποδοχή φόρτισης.

Ψηφιακή οθόνη με όλες απαραίτητες ενδείξεις.

Με σύστημα ανάκτησης ενέργειας

Ο ηλεκτροκινητήρας του Rainbow είναι τεχνολογίας brushless τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού και αποδίδει 1kW. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι τα 45Km/h, ενώ διαθέτει τρεις χαρτογραφήσεις μέσω του προηγμένου συστήματος ελέγχου FOC (Field-Oriented Control) της Sunra το οποίο διαχειρίζεται αποτελεσματικά την ισχύ του κινητήρα και την απόδοση της μπαταρίας. Η μπαταρία από την άλλη είναι αποσπώμενη λιθίου και μπορεί να καλύψει 60 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η φόρτιση της γίνεται σε περίπου 5 ώρες σε οικιακή πρίζα.

Η βαλίτσα είναι στον βασικό εξοπλισμό και είναι εργοστασιακή.

Η τιμή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στα 1.400€

Το πλαίσιο του Sunra είναι ατσάλινο σωληνωτό υψηλής αντοχής και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνιΔιαθέτει σύστημα Cruise Control με 3 προεπιλεγμένες ταχύτητες. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω, ενώ το scooter διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας όταν επιβραδύνει. Η οθόνη πληροφοριών είναι LCD ψηφιακή με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Το scooter της Sunra μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΠΕΡΚΟ στην τιμή των 1.400€. Μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (και δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις) και περιλαμβάνεται στη λίστα του προγράμματος «Κινούμε Ηλεκτρικά» με επιδότηση 30% επί της τιμής προ φόρων (1.174,19€). Αν αποσύρεις το scooter σου τότε με 774,19€ το κάνεις δικό σου.

Βίντεο με το Rainbow.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα ηλεκτρικά scooter της Sunra

Μια ευχάριστη έκπληξη από την Sunra

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, 19:16