Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες της Sunra βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και είναι έτοιμα να Το πιο ισχυρό μοντέλο της Sunra είναι το Robo-S με επιδόσεις 125αριού.εισβάλουν στις πόλεις προσφέροντας μια «πράσινη» λύση μετακίνησης. Τα δίκυκλα της Sunra διαθέτουν ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, έξυπνα συστήματα διαχείρισης και σύντομους χρόνους φόρτισης δίνοντας στον αναβάτη μια ολοκληρωμένη λύση με περιβαλλοντική συνείδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα της Sunra περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρικά scooter και μια μικρή μοτοσικλέτα με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό. Στα scooter της Sunra συναντάμε το Robo-S, ένα ισχυρό δίκυκλο με τελική ταχύτητα 80Km/h και αυτονομία σχεδόν 100 χιλιόμετρα. Το Robo-S είναι το πιο ολοκληρωμένο scooter της Sunra το οποίο θα καλύψει κάθε ανάγκη μετακίνησης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στην γκάμα των scooter βρίσκουμε επίσης τα Hawk, Crystal-2 και Rainbow τα οποία είναι ιδανικά για μικρομετακινήσεις.

Το Rainbow για μικρομετακινήσεις με στυλ.

Οι τιμές κυμαίνονται από 1.400€ μέχρι 3.500€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Miku Max, είναι ένα ηλεκτρικό δίκυκλο το οποίο με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του κερδίζει τον αναβάτη. Ο ηλεκτροκινητήρας της Bosch που χρησιμοποιεί το Miku Max είναι αποτελεσματικός και αξιόπιστος με αυτονομία που φτάνει τα 50 χιλιόμετρα. Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Sunra μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Perko S.A. Τα μοντέλα της Sunra συμμετέχουν στο πρόγραμμα κρατικής στήριξης «ΚΙΝΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

Όλη η γκάμα των ηλεκτρικών δικύκλων της Sunra.

Η Sunra είναι μια κινεζική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων. Ιδρύθηκε το 1999, έχει 6 μεγάλα ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής στις κύριες βιομηχανικές επαρχίες της Κίνας, με ετήσια παραγωγική δυνατότητα που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ηλεκτρικών οχημάτων διαφόρων τύπων (σκούτερ, ποδήλατα, τρίκυκλα). Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα SUNRA είναι πιστοποιημένα με EEC, DOT, CE, EPA υπογραμμίζοντας την ποιότητα τους.

Το βίντεο παρουσίασης των μοντέλων Sunra.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη από την Sunra

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στο Athens Motoshow 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης