Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που περιμένεις. Αυτό Σχεδόν 2.000 μονάδες έχουν παραχθεί σε όλη τον κόσμο…ακριβώς που κάνουν όσοι ασχολούνται με ανακατασκευές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Όπως θα δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr, η μπλε Benelli δεν είναι μία απλή καθημερινή μοτοσυκλέτα.

Πρόκειται για μία από τις τρεις που ίσως υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και μία από τις 2.000 περίπου που έχουν παραχθεί παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Benelli 900 Sei. Σπάνια μοτοσυκλέτα. Ίσως να υπάρχουν και μόνο τρεις που κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα.

Δικαίωση…
Η σπάνια Benelli 900 Sei, όπως είναι η ονομασία της, ανήκει στα αδέρφια Καρανικόλα, που είναι Η 900 Sei εφοδιάζεται με εξακύλινδρο κινητήρα!!!γνωστοί για την δραστηριότητά τους στον κλάδο του αυτοκινήτου (Ford) και των αγώνων.

Η ανακατασκευή της δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως το αποτέλεσμα δικαιώνει αυτούς που… ξημεροβραδιάστηκαν για να μπορεί αυτό το έργο τέχνης σε δύο τροχούς να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η 900 Sei εφοδιάζεται με εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 906 κ.εκ. με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 192 χλμ./ώρα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, απολαύστε το και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει!

Εντυπωσιακή...

Η δουλειά που έχει γίνει στην ανακατασκευή είναι απίστευτη και δια.. γυμνού οφθαλμού

Εξακύλινδρο μοτέρ...

Μπιμπελό... διατηρεί την Benelli ο ιδιοκτήτης της

Το λογότυπο είναι σα να μιλά από μόνο του...

Benelli: Ένα όνομα, μία ιστορία 106 ετών...

Ο πίνακας οργάνων (σε μίλια)

Από όποια μεριά και να την κοιτάξεις την θαυμάζεις!

Διπλές απολήξεις εξάτμισης...

Και ποιος δεν θα 'θέλε να κάθεται σε αυτό το κάθισμα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης