Το πρόγραμμα Yard Build της Yamaha δίνει τη δυνατότητα στους λάτρης της βελτίωσης μοτοσικλετών να αναδείξουν το πάθος τους και τις απίστευτες ιδέες τους. Τα δημιουργικά μυαλά λοιπόν της Ευρώπης και όχι μόνο έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια πολλά απίστευτα μοντέλα χωρίς να περιορίζονται μόνο σε εικαστικές αλλαγές, αλλά δίνοντας έμφαση και στην απόλαυση της οδήγησης.

Πολύ δυναμικό και στην πίστα το XS9 Carbona της Bottpower

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπειρία από το Pikes Peak

Η νέα δημιουργία μας έρχεται από την Αμερική και συγκεκριμένα από την εταιρία Bottpower η οποία κατασκευάζει μοτοσικλέτες ειδικά για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου, την ανάβαση του Pikes Peak. Ο πειραματισμός έγινε πάνω σε ένα Yamaha XSR900 το οποίο διαθέτει τον κινητήρα CP3 και είναι ένα ήδη πανέμορφο αισθητικά δίκυκλο.

Οι άνθρωποι της Bottpower δημιούργησαν τα περισσότερα εξαρτήματα μέσω τρισδιάστατου εκτυπωτή όσον Το κιτ προσαρμόζεται σε όλα τα Yamaha XSR900 αφορά την αισθητική της μοτοσικλέτας θέλοντας να δώσουν μεν μια αγωνιστική πινελιά, χωρίς όμως να χαλάσουν την χρήση δρόμου της μοτοσικλέτας. Ο στόχος ήταν να “γεμίσει” το εμπρός μέρος και να κοντύνει το πίσω μέρος για να θυμίζει μυώδες πιτμπουλ. Φυσικά το πλαίσιο δεν έχει πειραχτεί, αλλά έχει πλειάδα ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων και ακριβών υλικών σε αρκετά σημεία της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λεπτομέρειες είναι αμέτρητες πάνω στο XSR900

Το κιτ περιλαμβάνει…

Το κιτ της XR9 Carbona προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε XSR900 και περιλαμβάνει κάλυμμα ρεζερβουάρ καυσίμου με ενσωματωμένες εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα, σέλα και ουρά από ανθρακονήματα που περιλαμβάνει επένδυση σέλας από alcantara, πίσω φώτα και φλας, μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας, με ενσωματωμένα φώτα θέσης LED, καλύμματα ψυγείου με πτερύγια, προβολείς υψηλής/χαμηλής δέσμης, βάση πινακίδας κυκλοφορίας, κάλυμμα γραναζιού και ποδιά στο κάτω μέρος.

Το βίντεο του XS9 Carbona

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης