Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro: KTM στη Βέροια, ΚΤΜ παντού!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 15:49
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro: KTM στη Βέροια, ΚΤΜ παντού!

Μια λέξη μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει όσα πέτυχαν οι αναβάτες της ΚΤΜ στον προτελευταίο αγώνα του θεσμού: Θρίαμβος!

Η προπόνηση, η σοβαρότητα και η προετοιμασία φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα: νίκες σε δύο κατηγορίες, δύο πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και συνολικά πέντε αναβάτες στην πρώτη δεκάδα. Για έναν ακόμη αγώνα ο Αλέξιος Ζώρας με το 350 EXC-F Six Days επιβεβαίωσε πως είναι ο καλύτερος αναβάτης enduro στην Ελλάδα, τερματίζοντας πρώτος στην κατηγορία E2 αλλά και στη γενική κατάταξη. Ο Δημήτρης Βαρσάμης (EXC-F 250 Six Days) έδωσε μία ακόμη πρωτιά στην ομάδα στην κατηγορία E1, ενώ τερμάτισε πίσω από το συναθλητή του Ζώρα στη δεύτερη θέση της γενικής. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης (500 EXC-F) ήταν δεύτερος στην κατηγορία E3 και έκτος γενικής, ενώ ο Γιάννης Χασάπης (350 EXC-F) τέταρτος στην Ε2 και δέκατος γενικής. Ο Μιχαήλ Ντουζένης (250 EXC-F) ολοκλήρωσε το θρίαμβο στην E1 τερματίζοντας τρίτος και τέταρτος γενικής. Όσο για τους Θανάση Γκαγκανάτσιο και Μιχάλη Μιμίκο, αμφότεροι με 350 EXC-F, κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία ES.

#201 Αλέξιος Ζώρας – 1ος Ε2 / 1ος γενικής Στη Βέροια ήταν ένας πολύ διαφορετικός αγώνας από αυτόν της Σπάρτης και έπρεπε να προσαρμόσω την οδήγησή μου στις μικρές και «κλειστές» ειδικές διαδρομές. Σε αυτό με βοήθησε και η μοτοσυκλέτα μου (EXC-F 350 Six Days) με την άκρως εκμεταλλεύσιμη δύναμη που διαθέτει. Η νίκη που πήραμε ήρθε με πολύ καλές επιλογές και μικρά λάθη που δεν κόστισαν. Συνεχίζουμε δυνατά και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα στη Σπερχειάδα.

#132 Δημήτρης Βαρσάμης – 1ος Ε1 / 2ος γενικής Ένας αξιόλογος αγώνας αλλά με αρκετά μικρές ειδικές. Χρειάστηκε να είμαστε όλοι οι οδηγοί στο 100% μέχρι το τέλος του αγώνα. Σε δύο ειδικές, προσπαθώντας για κάτι παραπάνω, έκανα λάθη που μου κόστισαν αρκετά δευτερόλεπτα, αλλά δεν μου στέρησαν τη νίκη στην κατηγορία μου και τη δεύτερη θέση γενικής. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου για την υποστήριξη και την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας μου (250 EXC-F Six Days).

#38 Γιώργος Θεοδωρίδης – 2ος Ε3 / 6ος γενικής Ήταν ο καλύτερός μου αγώνας με διαφορά. Ένιωθα καλά, η μοτοσυκλέτα μου (EXC-F 500) δούλεψε άψογα. Από τη μεριά μου έδωσα το 100% για να πάρω τη νίκη στην πόλη μου, μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά η τύχη δεν μου χαμογέλασε. Μόλις για 0,13 του δευτερολέπτου τερμάτισα στη 2η θέση της κατηγορίας μου και στην 6η της γενικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου KTM SEE για την άψογη υποστήριξη και στους συντοπίτες μου για το θερμό χειροκρότημα.

#285 Γιάννης Χασάπης – 4ος Ε2 / 10ος γενικής Ο αγώνας της Βέροιας ήταν πολύ ωραίος. Δυστυχώς εξαιτίας ενός λάθους μου είχα μια πτώση στην πρώτη ειδική. Συνεχίζουμε δυνατά και πάμε στη Σπερχειάδα για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την ομάδα μου για την τέλεια οργάνωση και την υποστήριξη που μου προσφέρει.

Ο team manager Στάθης Κοσμίδης δήλωσε: Είχαμε ένα πολύ δυνατό αγώνα στη Βέροια με εξαιρετικά αποτελέσματα από τους αναβάτες μας. Πολύ απαιτητικός, με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις στα service. Χαρήκαμε με τις νίκες και τα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες. Νίκη και δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και πέντε αθλητές στην πρώτη δεκάδα. Το τμήμα υποστήριξης της KTM SEΕ λειτούργησε υποδειγματικά προσφέροντας ηρεμία και σιγουριά στους αναβάτες και όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν το καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλους.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στο φινάλε του Πρωταθλήματος στη Σπερχειάδα, το ΣΚ 2-3 Νοεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 15:49