Σε συνέχεια της επιτυχίας της εορταστικής προσφοράς, που ίσχυε το 2023 για τα 40 χρόνια Ténéré, η Yamaha ανανεώνει και αυξάνει το δώρο σε Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha στα 700€, με την απόκτηση των μοντέλων Ténéré 700 και Ténéré 700 Rally Edition!

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, εξαιρούνται τα Γνήσια Αξεσουάρ της Akrapovic και της Öhlins.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha-tenere-700-dwro-700-euro-se-aksesouar/

Yamaha Ténéré 700

Οι νέες Yamaha Ténéré 700 και Yamaha Ténéré 700 Rally παρουσιάστηκαν το 2023 και έχουν δεχτεί ορισμένες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις με κυριότερες τις παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nέα οθόνη TFT 5 ιντσών με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο τρόπων εμφάνισης των ενδείξεων, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Η λειτουργία οθόνης “Explorer” εστιάζει στο στροφόμετρο βοηθώντας τον αναβάτη κρατάει τον κινητήρα στην περιοχή της μέγιστης ενώ η οθόνη “Street” έχει πιο συμβατική εμφάνιση και περιλαμβάνει στρογγυλά όργανα σε αναλογικό στυλ.

Yamaha Ténéré 700

Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU), η οποία επιτρέπει τη σύνδεση (με τη δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha) με smartphone.

Με την χρήση της εφαρμογής ο αναβάτης, μπορεί να βλέπει ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, email και μηνύματα κειμένου στη οθόνη αλλά και να παρακολουθεί σημαντικές παραμέτρους για τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας.

Η εφαρμογή MyRide προσφέρει επίσης δυνατότητα παρακολούθησης διαδρομής, παρακολούθηση της απόστασης που έχει διανυθεί, της επιτάχυνσης, της μέγιστης ταχύτητας, των αλλαγών στο υψόμετρο και κοινοποίησης των δεδομένων.

Yamaha Ténéré 700 Rally Edition

Βελτιωμένο σύστημα ABS με δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών λειτουργιών, ενεργό για οδήγηση στο δρόμο, απενεργοποιημένο για γρήγορη οδήγηση στο χώμα και ξεχωριστής απενεργοποίησης μόνο στον πίσω τροχό για μικτές καταστάσεις.

Οι Ténéré 700 και Ténéré 700 Rally Edition έχουν επίσης δεχτεί και ορισμένες βολικές αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό με νέα καλωδίωση που έχει πρόβλεψη για την τοποθέτηση του γνήσιου quick shifter της Yamaha, νέα ανασχεδιασμένη μανέτα μπροστινού φρένου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε πιθανή πτώση, νέα πρίζα USB καθώς και φλας LED.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης