Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από μερικές εβδομάδες ένα πλοίο που μετέφερε πολυτελή αυτοκίνητα προσάραξε σε αβαθή κόλπο μεταξύ της Αγγλίας και της νήσου Wight. Όπως έγινε γνωστό το εμπορικό πλοίο μετέφερε πανάκριβα αυτοκίνητα συνολικής αξίας πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Από Land Rover μέχρι Rolls Royce

Συγκεκριμένα μετέφερε 1.400 οχήματα, εκ των οποίων τα 1.200 ήταν μοντέλα Jaguar και Land Rover, 65 Mini και μια Rolls-Royce Wraith.  Πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα έπαθαν μεγάλες ζημιές, όχι όμως Αν μάθουμε ότι μερικά από αυτά θα πουληθούν σε καλύτερες τιμές θα σας ενημερώσουμε… τόσο για να προχωρήσουν οι εταιρείες σε ολική καταστροφή. Σύμφωνα με επίσημες πηγές πολυτελή οχήματα ήταν ασφαλισμένα οπότε η ζημιά για τις εταιρείες, όπως μπορεί ο καθένας να σκεφτεί, είναι μηδενική. Το πρόβλημα που ίσως έχει παρουσιαστεί αφορά  το χρόνο παράδοσης και αυτό σίγουρα αποτελεί σπαζοκεφαλιά για κάθε εταιρεία, ειδικά όταν καθυστερεί να παραδώσει το προϊόν της σε πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι θα απογίνουν τα αυτοκίνητα εκείνα που δεν έπαθαν μεγάλες ζημιές. Θα επισκευαστούν ή θα οδηγηθούν και αυτά στην ανακύκλωση; Το σίγουρο είναι πάντως πως αρκετοί θα ήθελαν να τα αποκτήσουν σε χαμηλότερες τιμές ακόμα και εάν γνώριζαν ότι είχαν υποστεί μερικά χτυπήματα…

 

Δείτε στο παρακάτω video χτυπημένα αυτοκίνητα που τα βγάζουν από το πλοίο

 

Δείτε ένα ακόμα video με τα χτυπημένα πολυτελή αυτοκίνητα…

 

Διαβάστε επίσης: Εμπορικό πλοίο με 1.400 αυτοκίνητα προσάραξε στην Αγγλία

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης