Αυτή είναι η πρώτη ανανεωμένη Ford Mustang που ήρθε στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 09:15
Αυτή είναι η πρώτη ανανεωμένη Ford Mustang που ήρθε στην Ελλάδα
Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Πριν από λίγες εβδομάδες βρεθήκαμε στην Γαλλία για να οδηγήσουμε την ανανεωμένη Ford Mustang. Ήδη τα πρώτα (2) Ford Mustang facelift ήρθαν στην Ελλάδα...Το αμερικάνικο muscle car ήδη βρίσκεται και στην Ελλάδα καθώς τα δύο... πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται ανάμεσά μας.

Όπως θα το περιμένατε και εσείς, τα βρήκαμε στα logistics της εταιρείας και φυσικά σας τα δείχνουμε. Ήδη το ένα είχε πάρει το δρόμο για ντο The Mall Athens όπου μπορείτε να το δείτε και αν είστε από τους πρώτους.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να έρθουν και άλλες... Mustang, οπότε μέσα στο καλοκαίρι θα βρίσκονται και στις αντιπροσωπείες όλης της χώρας.Δείτε το Video με την ανανεωμένη Ford Mustang που ήρθε στην Ελλάδα...

Τιμή από 53.474 ευρώ
Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με κινητήρα 2.3 λίτρων ο οποίος πλέον αποδίδει 290 ίππους. Στη γλώσσα Μπορεί να έχει λιγότερα άλογα αλλά είναι πιο γρήγορη...των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 233 χλμ./ώρα.

Να σημειώσουμε πως η ανανεωμένη Ford Mustang είναι διαθέσιμη με 53.474 ευρώ ενώ με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων η τιμή ξεκινά από τα 57.781 ευρώ. Οι τιμές αυτές αφορούν στην έκδοση με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ανανεωμένη Ford Mustang πατήστε ΕΔΩ


Τίποτα δεν μας ξεφεύγει...

Ελαστικά Pirelli...
To εσωτερικό του αυτοκινήτου...
Mustang και να... το λέει!
Ο νέος πίνακας οργάνων

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 09:15