Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η άνοδος της αγοράς αυτοκινήτου δείχνει σημάδια ανάκαμψης και για αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως είναι για παράδειγμα η Jaguar.

H βρετανική φίρμα έχει αρχίσει δειλά – δειλά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό αποτυπώνεται στις πωλήσεις καινούργιων μοντέλων που συνεχώς αυξάνονται, όχι μόνο στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα.

Η Jaguar F-Type

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάει για… 100
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Σ.Ε.Α.Α. (Σύνδεσμος εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), Σε πέντε μήνες έχουν ταξινομηθεί 48 καινούργιες Jaguar…τον περασμένο Μάιο ταξινομήθηκαν 14 καινούργιες Jaguar. Από την αρχή του έτους ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τις 48 μονάδες και η τάση δείχνει πως θα ξεπεράσει τις 100.

Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα νέα μοντέλα με την καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά και τους δυνατούς κινητήρες που ακολουθούν και το λεγόμενο downsizing.

Άλλος αέρας με την E-Pace
Επιπλέον η έλευση του νέου «μικρού» E-Pace έχει δώσει άλλον αέρα τόσο στην μάρκα όσο και στην αγορά ενώ οι εταιρείες leasing φαίνεται πως δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη για το συγκεκριμένο μοντέλο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Jaguar πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης